کد خبر: 250187

یکی از دانشجویان دانشکده حقوق دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنامه دانشجویان ایران:

دانشجویان را تهدید به دادگاه کردند/ به بهانه‌ی افزایش رنک علمی به تشکل‌ها فشار می‌آورند

موضوع اعتراض دانشجویان دانشکده‌ی حقوق دانشگاه تهران به تعمیرات ساختمانی بد موقع که از ابتدای ترم جاری در رسانه‌ها منتشر شد، هنوز بر سر زبان‌هاست و دانشجویان از این بابت از مسئولین دانشکده و دانشگاه گلایه مند هستند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اعضای تشکل‌های دانشجویی دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، نسبت به تقسیم‌بندی نامناسب دفاتر فعالیت‌شان در دانشکده معترضند؛ حالا که تعمیرات به پایان رسیده، دانشجویان مدعی هستند دانشکده طبق قولی که پیش از گرفتن دفاتر برای تعمیرات داده بود، باید همان فضا را در اختیارشان بگذارد اما فضای بسیار کمتری را برای آنها در نظر گرفته و این در حالیست که فضای قبلی، با یک جابجایی مختصر، تبدیل به کتابخانه و سالن مطالعه شده است.

گزارش خبرنامه دانشجویان از سیر اعتراضات اولیه دانشجویان را می‌توانید از اینجـــا بخوانید.

در این باره با یکی از فعالین دانشجویی این دانشکده که خواست نامش فاش نشود، گفتگو کردیم؛ این دانشجو درباره‌ی علت اصرار دانشکده‌ی حقوق برای ایجاد کتابخانه گفت: طبق دستور دانشگاه، دانشکده‌ها موظف شدند تا در جهت افزایش و بهبود رنک بین‌المللی تلاش کنند.

وی تصریح کرد: حالا دانشکده تحت عنوان مصوبه‌ی دانشگاه مبنی بر «افزایش نشاط علمی» در حال فشار به تشکل‌های انقلابی است. از یک طرف دفتر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل این دانشکده، به حاشیه دانشکده خواهد رفت و از طرفی دیگر، تشکل‌هایی مثل بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشجویان نیز محل مناسبی برای فعالیت ندارند.

این دانشجو همچنین گفت: در ادامه‌ی فشارها و چالش بین بسیج دانشجویی و مسئولین دانشکده، دو تن از اعضای بسیج دانشجویی به حراست فراخوانده و تهدید به دادگاه شدند؛ این در حالی است که بسیاری از اساتید، مدیران و کارمندان دانشگاه تهران و دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی در این مناقشه، جانب دانشجویان را می‌گیرند اما رئیس دانشکده از موضع خود کوتاه نمی‌آید.

به گفته‌ی این دانشجو در همین راستا، چند تن از اساتید که شخصا برای تعمیرات ساختمانی دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی هزینه می‌کنند، حاضر به اجرای نظرات عمومی و دانشجویان نیستند و حتی یکی از این اساتید گفته بود که نمی‌گذاریم دانشجویان برای ما تصمیم بگیرند.

با این تفاسیر بد نیست که مسئولین محترم دانشگاه یا وزارت علوم، سری به دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بزنند تا از آشفتگی فعلی و اختلاف بیشتر میان تشکل‌ها و ریاست دانشگاه جلوگیری شود.

معلوم نیست که قدم بعدی مجموعه‌ی این دانشککده در برخورد با دانشجویان چه باشد؛ باید منتظر ماند و دید.

مرتبط ها